Solen är tillbaka!

Det har faktiskt inte hänt någonting jätte speciellt senaste tiden utan vardagen har rullat på som vanligt med lektioner och plugg. Solen har kommit tillbaka så nu har vi passat på att sola en hel del, vilket känns väldigt skönt! I söndags var jag och Amalia på Target och handlade hem lite saker som behövdes, bland annat extra täcke och kudde till övernattningsgäster som behövs nu när mamma kommer på besök en sväng! Sen handlade vi hem en stor soptunna så att vi slipper tömma soporna flera gånger om dagen.
Som sagt senaste dagarna har bestått av solning och plugg, helt okej ändå faktiskt! På måndag kommer mamma på besök vilket ska bli riktigt kul. Jag och Amalia planerar även att ta en sväng till San Diego nästa helg och hälsa på Antonia. Det ska bli skoj att träffa henne igen men också att se San Diego! Nu är det dags att läsa igenom en text vi ska ha test på på engelskan imorgon bitti sen blir det nog sängdags, känner mig rätt trött ikväll faktiskt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Mitt lilla hjärta!!! Jag är så glad för att du samlar på dig upplevelser. Hoppas bara att inte studierna blir för betungande. Här har det precis varit väldigt regningt och blåsigt men detta till trots så är VÅREN på väg. Om ca en månad så ställer vi husvagnen på plats JIPPI. Vi klurar nu på att ev hyra ut min lägenhet i andra hand för att testa sambolivet under ett år. Älskar dig!

Mormor

2011-03-11 @ 08:41:59
Postat av: mamma

Jaa min docka mamma kommer snart på besök. jippi jippi Kära mamma/mormor alla kan läsa vad du skriver i bloggen bara så att du vet;-)Hörs igen puss och kram

2011-03-11 @ 13:20:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0