Spring Break!

Det har varit ett väldigt roligt men intensivt spring break... Allt började med att Dana och Laura kom hit på besök. Det var verkligen kul, för det var längesen sedan sist! Vi hade lite fest här hemma på torsdagen.


På fredsgen stack vi ut i Hollywood, där stötte vi på en snubbe från desperate houswifes, min första kändis jag stöter på, det var på tiden!!!

På lördagen stack vi till universal studios och det blev jag faktiskt väldigt imponerad av, det var något utöver det vanliga, riktigt häftigt!

På söndagen stack vi till Six flags... Också mycket skoj och många häftiga berg och dal - banor.
Måndag morgon gav vi oss iväg till San Francisco. Lång bilresa och jag var helt slut när jag kom fram men det var ändå skoj att få se. Tisdagen spenderade vi på ön där fängelset Alcatraz ligger, man fick ju passa på när man ändå var i San Francisco. Det var spännande och förmodligen inget ställe man åkte till frivilligt på den tiden det fanns!
På kvällen satte vi oss på en nattbuss tillbaka till LA för att packa om och hyra bil. När klockan var ungefär 12 dagen därpå hämtade vi upp Rebecca och begav oss mot San Diego till Antonia. När vi kom fram var det direkt på det, göra vid sig, ut och festa. Det blev en skoj kväll, lite vildare för vissa än andra!
På Torsdagen spenderade vi hela dagen med att åka runt till olika ställen i det fina vädret, wavehouse för frukost, stranden för solning, en annan strand för att kolla på sälar, shoppingcenter och sen Ikea för svensk mat! Det blev en lugn kväll dels för att vi var rätt döda och dels för att vi skulle upp tidigt morgonen efter.
Tidigt fredag morgon begav sig Jag, Rebecca, Amalia och Samira iväg till Las Vegas. Väl framme checkade vi in, vilade lite och sen satte vi igång. Shit vad kul jag hade den kvällen, jag har nog inte varit på så bra humör en festkväll på hur länge som helst. Vi började med att ta oss ut och var mest runt och yrade på en massa olika casino. Sen mötte vi upp några andra kompisar och festade vidare lite överallt. Vi var egentligen inte på något speciellt ställe men det är såna kvällar jag tycker är roligast!
Lördagen gick vi runt och såg massa. Las vegas är faktiskt riktigt fint och vi hade väldigt tur med vädret. Efter att ha gått runt massa kom vi tillbaka till vårt rum och då var det dags igen. Denna kvällen var jag dock väldigt sliten så det blev inte så vilt. Vi var en sväng på en nattklubb och så men inte så länge.
Söndagen mådde jag som jag förtjänade, min första officiella bakfylla, men det passade väl bra när man ändå var i vegas (cred till Amanda som pallar med detta så ofta som hon gör...) Det blev en lång bilfärd hem och jag var STEN död. Men varför inte köra vidare ändå? När jag kommit hem tog jag mig iväg på bio med en klasskompis och såg någon skum skräckfilm. Helt okej plan för att slippa ångesten över allt plugg jag hade framför mig!
Idag har jag mest pluggat. Lämnade tillbaka bilen runt 11, pluggade fram till halv 4, mötte upp min scenepartner 4 och övade på en scen vi ska framföra snart och nu sitter jag här hemma och fick lite tid över till bloggen... Lite senare kommer en annan scenepartner hit för att börja kolla efter nästa scen som ska göras så det är bara att köra på. Nu känner jag i alla fall att jag kommit ikapp LITE... fiiiint

RSS 2.0